Σεμινάριο σιροπιαστών από τον pastry chef Ν. Χατσαρίδη

Εξερευνούμε πιο βαθιά τον κόσμο των σιροπιαστών γλυκών δίπλα στον pastry chef Νικόλαο Χατσαρίδη σε συνεργασία με την σχολή MGA.

Ανακαίνιση καταστήματος στο Ρέθυμνο

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και τη βελτίωση της λειτουργικότητας των χώρων μας, προχωρήσαμε πρόσφατα στην πλήρη ανακαίνιση του καταστήματος μας στην Ηγουμένου Γαβριήλ στο Ρέθυμνο.

Μέτρα πρόληψης κατά του (COVID – 19)

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για την ασφάλεια σας έχουμε φροντίσουμε να λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και προστασίας από τον κορνονοϊό (COVID – 19).

Γλυκά Κεράσματα από τους ζαχαροπλάστες μας για την Καθαρά Δευτέρα

Η Σαρακοστή πλησιάζει και τα καταστήματα μας στην Λεωφόρου Ικάρου και στο ΠΑΓΝΗ την υποδέχονται με γλυκά κεράσματα για όλους εσάς.

Σεμινάρια παγωτού στη Μπολόνια

Βρεθήκαμε στην πόλη του παγωτού και επισκεφθήκαμε την 41η διεθνή έκθεση Sigep στην Ιταλία, μια από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες εκθέσεις στον κλάδο του παγωτού, της ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας.