Σεμινάριο σιροπιαστών από τον pastry chef Ν. Χατσαρίδη

Σεμινάριο σιροπιαστών από τον
pastry chef Ν. Χατσαρίδη

Εξερευνούμε πιο βαθιά τον κόσμο των σιροπιαστών γλυκών δίπλα στον pastry chef Νικόλαο Χατσαρίδη σε συνεργασία με την σχολή MGA. Οι άνθρωποι μας παρακολούθησαν ένα 3ημερο σεμινάριο με χρήσιμες γνώσεις και πολύτιμες συμβουλές γύρω από τα σιροπιαστά γλυκά με στόχο να σας προσφέρουν ακόμη πιο γευστικές εμπειρίες.

Μπακλαβάς, κανταΐφι, γαλακτομπούρεκο και άλλες παραδοσιακές συνταγές με φρεσκοψημένο τραγανό φύλλο και γέμιση από πραλίνες και μαρμελάδες δικής μας παραγωγής σας περιμένουν καθημερινά στα καταστήματα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *