Μεγαλώσαμε σε ένα μικρό χωριό στο Ρέθυμνο της Κρήτης σε μια εποχή που η λέξη χωριό ήταν συνώνυμο της παράδοσης και της αγνότητας.

Από μικρά παιδιά βλέπαμε τους συγχωριανούς μας να φροντίζουν τις ελιές και τα ζώα τους και την μητέρα μας να μαζεύει μόνη της μυρωδικά και βότανα κάθε πρωί για να ζυμώσει σπιτικές πίτες και να τις μοιράσει στο χωριό. Και κάπως έτσι μάθαμε να δίνουμε αξία στην φροντίδα της πρώτης ύλης και τα ανθρώπινα χέρια.

Με αυτές τις αξίες μεγαλώσαμε και με αυτές πορευόμαστε μέχρι σήμερα και στα δικά μας προϊόντα. Ψωμί, αρτοποιήματα, προϊόντα ζύμης, γλυκίσματα και καθετί που θα βρείτε στους φούρνους μας έχει τη σφραγίδα του χειροποίητου και του παραδοσιακού. Μια σφραγίδα από τον «Φούρνο του Νύκταρη».

Ποιοι είμαστε
orama
Όραμα μας είναι να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας αγνά, νόστιμα και υγιεινά προϊόντα, φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι από τους ανθρώπους μας, βασισμένα στις παραδόσεις μας και στις πιο αγνές πρώτες ύλες του τόπου μας.
Ποιοι είμαστε
Ποιοι είμαστε

Φιλοσοφία

Οι αρχαίοι Έλληνες έλεγαν τη φράση «νους υγιής εν σώματι υγιεί». Πάνω σε αυτήν την αρχαία αλλά διαχρονική ρήση στηρίζεται όλη η φιλοσοφία μας.
Επιλέγουμε εδώ και χρόνια να προσφέρουμε υγιεινά προϊόντα γιατί γνωρίζουμε καλά ότι οι διατροφικές συνήθειες του σήμερα θα επηρεάσουν την ζωή και την καθημερινότητα του αύριο.
Βασισμένοι σε αυτή φιλοσοφία, αναβιώνουμε παλιές συνταγές του χθες που ξεχάστηκαν στο πέρασμα του χρόνου και τις τροποποιούμε με βάση τις ανάγκες του σήμερα, δημιουργώντας συνεχώς νέες γεύσεις που πληρούν τις προϋποθέσεις για μια σωστή και υγιεινή διατροφή.