Ζυμωμένη στο χέρι με μεράκι, γεμισμένη με ντόπια κρητικά τυριά και ψημένη στον ξυλόφουρνο, αποτελεί μια από τις επιλογές μας που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε. Το αφράτο ζυμάρι της δημιουργείται με προσεκτικά διαλεγμένα άλευρα ενώ η γεύση της συμπληρώνεται με φρέσκα λαχανικά που προμηθευόμαστε καθημερινά από τοπικούς παραγωγούς του νησιού μας.

Το χαρούπι περιέχει δύο φορές περισσότερο ασβέστιο από το γάλα καθώς επίσης υψηλό ποσοστό φυτικών πρωτεϊνών, υδατανθράκων, σιδήρου, φωσφόρου και καλίου.